Gammel Kongevej 95, 4. TH., 1850 Frederiksberg C

FLOT, LYS OG INDBYDENDE PENTHOUSE I 3 PLAN MED ALTAN PÅ FREDERIKSBERG C - SAMLET 234 KVM.

Lejligheden er utroligt flot istandsat på alle tre plan og rummer flere stuer, to badeværelser, toilet og ikke færre end seks soveværelser. Hjertet i lejligheden er det store køkken/alrum med et dejligt lysindfald fra flere sider og altan med udsigt til by-livet på Gammel Kongevej. Køkkenet er et specialdesignet snedkerkøkken med gaskomfur og flot armatur. Her er der tænkt på gode forhold til både den, der kokkererer og til dem, der vil kigge på som køkkenskrivere.

Herskabeligheden er pragtfuld med franske dobbeltdøre, næsten tre meter til loftet med smuk og markant stuk, roset til lysekronen, høje paneler og klassiske vinduer. Detaljer, som alle sammen er med til at understrege den gode og herskabelige atmosfære i boligen. Man har mulighed for at indrette sig på flere måder. De mange værelser kan nemt indrettes anderledes, hvis man foretrækker færre - og til gengæld større - rum på førstesalen.

Ejendommen er beliggende midt i Frederiksbergs smukke og charmerende indre, hvor man vil opleve et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter, så snart man træder ud ad sin gadedør - herunder bl.a. Værnedamsvej med den næsten parisiske restaurantstemning. Man befinder sig også dejligt tæt på de rekreative områder. Det gælder både søerne og Frederiksberg Have. Desuden kort til metroen på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på syv minutter.

Der er både unge og ældre i ejendommen, hvor der også hører en god gårdhave til. Den bevaringsværdige ejendom er fra 1914 og fremstår markant i bybilledet på hjørnet af Gammel Kongevej og Skt. Thomas Allé.

Velkommen!