" />
Bülowsvej 44, 5. TV., 1870 Frederiksberg C

Udsøgt og enestående penthouse med altan på indre Frederiksberg

Allerede i opgangen bemærker man straks den ordentlighed, der kendetegner ejendommen, og som fortsætter som en rød tråd igennem lejligheden. Opgangen er for nyligt renoveret og fremstår flot, indbydende og herskabelig. Selv navneskiltet i opgangen stoppede jeg op og beundrede. Ved gennemgang af ejendommen fremgår det tydeligt, at ejerforeningen er utrolig velfungerende.

Lejligheden er intet mindre end enestående. Man føler sig straks hjemme, mens man går imponeret rundt og betragter de stilsikre valg, der er foretaget under renoveringen og indretningen. Lyset står flot ind ad de mange store vinduespartier og fra den solrige altan, kan udsigten over byens tage nydes i fulde drag. Hjertet i lejligheden er naturligvis det store lækre køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, men der er mange andre kroge og afdelinger i lejligheden, som er familiens ynglingssteder. Her tager de enten kaffen eller en bog med og nyder udsigten. Her er god skabsplads - ikke mindst i garderoben ved indgangen. Lejligheden har er 2 lækre badeværelser, som med fordel giver en forældreafdeling i den ene ende af lejligheden.

Udover de 131 kvm er der yderligere 30 kvm. på hanebåndsloftet, som har mange anvendelsesmuligheder. Herfra er der også adgang til lejlighedens loftrum, som er nemt og bekvemt at komme til.

Ejendommen er beliggende på indre Frederiksberg i gå-afstand til Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider, samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej med alle de lækre specialbutikker og delikatesseforretninger. Ligeledes er området ved Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Bibliotek og biograf indenfor gå-afstand.

Af offentlig transport i gå-afstand kan nævnes bus og de 3 metrostationer på hhv. Frederiksberg Allé, Frederiksberg Centeret og ved Forum. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter. Lejligheden har brugsret til både loft- og kælderrum.

Velkommen til Bülowsvej 44.