Carit Etlars Vej 19, 4. TV., 1814 Frederiksberg C

Totalistandsat penthouse på indre Frederiksberg med elevator, altan og privat parkering!

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Metroen på Frederiksberg Allé ligger 5 minutters gå-gang fra ejendommen.

Lejligheden er totalrenoveret med de lækreste materialer og løsninger - alt sammen udført i 2019. Alle gulvene er skiftet til massiv egeparket, el-installationer er skiftet, køkkenet er opført med bordplade i marmor, god skabsplads og spiseplads til 2, ligesom badeværelset er nyt og eksklusivt med stor bruseniche og armaturer fra Hans Grohe. Fra den store stue er der adgang til den sydvendte terrasse, hvorfra solen og roen kan nydes i fulde drag. Her er ingen genboer, så man er aldeles privat. Der er et pragtfuldt lysindfald i lejligheden fra de store vinduespartier. I denne lejlighed flytter du direkte ind. Man skal ikke renovere eller male inden indflytning. Man bestiller flyttevognen med det samme. Lejligheden er lys og lækker og emmer af, at den er istandsat med henblik på at bo der selv i mange år.

Ejendommen er opført i 1980 og har elevator, parkeringskælder, affaldsskakt og kælderrum. Med i prisen hører en parkeringsplads i ejendommens aflåste parkeringskælder.

Dette er liebhaveri på toppen af Frederiksberg. Velkommen!