Fuglebakkevej 76, 2000 Frederiksberg

INDFLYTNINGSKLAR OG ATMOSFÆREFYLDT VILLA I FUGLEBAKKEKVARTERET.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Villaen på Fuglebakkevej er indbydende fra første færd på grunden. Fra de 2 haver, der vender mod øst og vest, kan man fange dagens første solstråler om morgenen til den går ned om aftenen mod vest. Haverne ligger dejligt og ugeneret - både i forhold til naboer og forbipasserende.

Sælger har renoveret og vedligeholdt ejendommen igennem alle årene - herunder kan nævnes en totalrenovering af både køkken og badeværelser i 2010, nyt tag fra 2011 og ekstra isolering af hele huset i 2014. I dag fremstår ejendommen flot, indbydende og indflytningsklar.

Hjertet i ejendommen er det lækre køkken/alrum fra Invita med alle hårde hvidevarer og Quooker. Køkkenet ligger en suite til husets mange stuer, hvorfra der er adgang til de dejlige terrasser på begge sider af huset. Terrasserne er bygget af Ipé træ, som er ekstra hårdt og nemt at holde. Til trods for den gennemgående renovering er der bibeholdt en herskabelig stil og stemning i ejendommen - herunder bl.a. oprindelige fyldningsdøre imellem de smukke stuer, sildebensparketgulve i eg og brændeovn, som er hyggelig på alle tider af året. Planløsningen er optimal med forældreafdeling øverst med eget lækkert badeværelse og walk-in closet og mulighed for yderligere 3 soveværelser.

Velkommen til Fuglebakkevej 76 - lækkert og indflytningsklart i det eftertragtede Fuglebakkekvarter.