Vesterbrogade 169, 1. th., 1800 Frederiksberg C

FLOT 5-VÆRELSES LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG IMPONERENDE GÅRDHAVE.

Vi er i Bakkegårdskvarteret på indre Frederiksberg. Fra gadedøren er der 5 minutters gågang til både Metro på Frederiksberg Allé, Søndermarken, Frederiksberg Have og alle de lækre og inspirerende restauranter og delikatesseforretninger, som Frederiksberg byder på. Bakkegårdskvarteret er en trekant af lukkede veje, som omfatter området imellem Vesterbrogade, Rahbeks Allé og Bakkegårds Allé. Som nabo til Carlsbergbyen er man ligeledes tæt på en bydel i udvikling, som også er et aktiv for Frederiksberg. Den grønne kile på Rahbeks Allé fører direkte til hjertet af Carlsberg Byen, som allerede nu er et besøg værd. Orangeriet på Rahbeks Allé ved Bakkegårdsmuseet er et af mine favoritsteder på Frederiksberg. Her kan frokosten indtages i idylliske omgivelser, som kun de lokale kender til.

Lejligheden ligger på 1. sal i en ejendom, som har et pragtfuldt gårdmiljø, som indbyder til børneleg, grillaftener og samvær med naboerne på de lange sommeraftener. Her er en udsøgt ro, selv med åbne døre til altanen, som mange ikke forventer, når vi er midt i byen.

Lejligheden fremstår pæn og indbydende med en rigtig god planløsning. Fra det åbne køkken/alrum, som er hjertet og samlingspunktet i lejligheden, er der udgang til den solrige altan, hvor solen og roen kan nydes i fulde drag, til solen går ned bag byens tage. Overalt er der gode lydisolerende forsatsrammer og vinduerne fremstår pæne og utrolig velholdte.

Ejendommen er tydeligt velholdt. Taget er fra ca. år 2000 og allerede i opgangen fornemmer man, at det er en ejerforening, hvor man er enige om, at holde det pænt og ordentligt.

Velkommen til Vesterbrogade 169.