Sankt Knuds Vej 8B, 1903 Frederiksberg C

BYHUS PÅ INDRE FREDERIKSBERG. Enestående - udsøgt - gennemført - liebhaveri af særlig karakter!

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg. Sankt Knuds Vej er en ensrettet sidevej til Gammel Kongevej, og er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og man er i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej.

Det lækre byhus er omkonverteret fra erhverv til beboelse og fremstår i dag enestående i enhver henseende. Det er indbydende og lækkert fra første færd - allerede når man møder ejendommen og den skønne terrasse foran huset. Byhuset er istandsat med de lækreste løsninger og materialer - herunder snedkerkøkken med hårde hvidevarer fra bl.a. Gaggenau og naturligvis Quooker. Køkken/alrummet emmer af en god blanding af elegance og personlighed. Der er mulighed for 2 soveværelser på samme etage som badeværelset, som ligeledes er opført lækkert og indbydende med armaturer fra Vola.

Hjertet i ejendommen er både det lækre køkken/alrum og den vidunderlige tagterrasse, som også har et overdækket loungeområde med terrassevarmer, og som indbyder til lange sommeraftener med gode middage og en hverdag i luksus. Fra tagterrassen kan solen og roen nydes hele dagen, til solen går ned bag byens tage.

Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes bus og metro på Frederiksberg Allé, Forum og ved Frederiksberg Centeret. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Dette er en helt særlig ejendom - en lille oase på indre Frederiksberg C.