" />
Lykkesholms Allé 4A, 2. th., 1902 Frederiksberg C

FLOT HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG UDSIGT PÅ STILLE SIDEVEJ PÅ FREDERIKSBERG C.

Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej til Gammel Kongevej. Lykkesholms Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg C. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne døre og vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden fremstår utrolig flot, velholdt og indbydende. Ved ankomst til lejligheden bemærker man straks den dejlige solrige altan, hvorfra der er udsigt til de grønne trætoppe og den smukke villavej, Sankt Knuds Vej. Her kan solen og roen nydes i fulde drag. Lejligheden er indbegrebet af en ægte herskabslejlighed med flotte originale plankegulve, smukke stuklofter og markant træværk med de originale udskæringer. Der er et pragtfuldt lysindfald i lejligheden, som man hurtigt lærer at sætte pris på. Planløsningen er optimal med minimal spildplads og mulighed for 3 soveværelser.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og har en opsparing/grundfond indeholdt i fællesudgifterne. I 2019 fik ejerforeningen foret faldstammerne, ligesom opgangen blev nænsomt renoveret i 2021. Opgangen er så smuk og en oplevelse i sig selv. Udgiften til begge dele blev afholdt af foreningens opsparede midler. Til ejendommen hører et stort og hyggeligt gårdmiljø med fælles havemøbler og legeaktiviteter til de mindste, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener.. Det er tydeligt at se, at det er en ejerforening, hvor alle er enige om at holde ejendommens fællesarealer pæne og ordentlige. Lejligheden har brugsret til et loftrum.

Velkommen til Lykkesholms Allé 4A.