" />
Drosselvej 53D, 2000 Frederiksberg

DEJLIGT OG ATMOSFÆREFYLDT RÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET!

87 KVM BEBOELSE + 41 KÆLDER = SAMLET 128 KVM + PRIVAT HAVE + UDHUS PÅ 2 KVM.


Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på de hyggelige veje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de karakteristiske rækkehuse, store villaer og grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehusene på Drosselvej er indbydende fra første færd på grunden. Rækkehusene har status som ejerlejligheder og er derfor beliggende i en ejerforening med legeplads og andre grønne områder til fælles benyttelse. I den dejlige have, der vender mod syd, kan solen og roen nydes hele dagen. Bemærk at hjemfaldspligten på ca. kr. 1.800.000 er indfriet.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt. Alle lofter og al træværk indenfor er malet i 2017. Alle vægge er afrenset for det gamle tapet. Herefter er væggene fuldspartlet og malet. Gulve er slebet og lakeret med mat lak 3 gange. Vinduerne er malet udefra i 2019.

Kælderen fremstår rigtig flot, tør og yderst anvendelig med 2 værelser - heraf det ene med en skabsvæg fra 2017 og et pænt badeværelse med brus, vaskesøjle og nye skabe og bordplade - ligeledes i 2017. Kælderen er dog ikke godkendt til beboelse. Der er yderligere opbevaringsplads på loftet.

Velkommen til Drosselvej 53D.