Gammel Kongevej 115, 3. th., 1850 Frederiksberg C

TOTALISTANDSAT HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG SANS FOR DETALJER TIL MINDSTE DETALJE.

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne.

I dag er Gammel Kongevej en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Metro på Frederiksberg Allé ligger ca. 200 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Lejligheden fremstår istandsat til mindste detalje. Det er sjældent, at en renovering er så omfattende og gennemført, som det er tilfældet her. Overalt er der smukke sildebensparketgulve, der er nyt el, lækkert køkken fra Svane med bordplade i elegant corian, indbygget emhætte, vinkølekab, ny-rensede stuklofter, høje paneler, snedkererede reoler, lækkert badeværelse med gulvvarme holdt i marmor, og jeg kunne blive ved. Kort sagt er lejligheden kompromisløst renoveret med materialer og løsninger, der er en lækker kombination af den gamle herskabslejlighed med en moderne indretning og funktionalitet. Renoveringen er udført i årene 2014-2017.

I 2019 fik lejligheden altan mod gården. Herfra kan solen og roen nydes i fulde drag. Om sommeren er der sol på altanen fra de tidlige morgentimer til ca. kl. 15.00. Ejendommen ligger på hjørnet af Mynstersvej. Der er kun 2 vinduespartier, der vender mod Gammel Kongevej. Resten af lejligheden ligger langs Mynstesvej, som er en stille ensrettet sidevej imellem Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej. Ejerforeningen er yderst velfungerende. Det er vedtaget at renovere opgangene for opsparede midler. Da altanerne blev etableret i 2019, blev gårdhaven samtidig renoveret. Gårdhaven er indrettet med lækre havemøbler, udekøkken og legeting til børnene. Det er en gård, der bliver brugt af unge som ældre - både til vinsmagning og bare til at indtage måltiderne, mens børnene leger.

Velkommen til Gammel Kongevej 115.