" />
Thorvaldsensvej 27, 5. TH., 1871 Frederiksberg C

Flot penthouse med sydvendt altan på Frederiksberg C - I alt ca. 119 kvm.

Lejligheden består af 96 kvm. Herudover foreligger der en uopsigelig lejekontrakt frem til 2097 på yderligere ca. 23 kvm, som lejlighedens til enhver tid værende ejer lejer af foreningen. Dette areal er indrettet til entré, bryggers og opholdsrum. De ekstra 23 kvm. er en helt naturlig del af lejligheden. Dette er således en lejlighed på samlet ca. 119 kvm.

Ejendommen er beliggende på indre Frederiksberg med kun få skridt til Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider. Af indkøb kan bl.a. nævnes Gammel Kongevej med alle de lækre specialbutikker og delikatesseforretninger samt området ved Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Bibliotek og biograf. som alt sammen ligger indenfor kort gå-afstand.

Lejligheden er utrolig pæn og velholdt med mange gennemtænkte detaljer. Fra det dejlige køkken / alrum er der adgang til lejlighedens sydvendte altan, hvorfra der er fri udsigt til det grønne Frederiksberg. Herfra kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag. Det er sjældent på Frederiksberg C, at man ikke har genboer, men blot ser ind i et grønt maleri af Frederiksbergs grønne natur.

Lejligheden har en rigtig god planløsning, med mulighed for 3-4 soveværelser eller flere stuer en suite. P.t. anvendes lejligheden med 3 soveværelser.

Til ejendommen hører det dejligste grønne gårdmiljø, som bliver flittigt brugt af beboerne i alle aldre. Af offentlig transport i gå-afstand kan nævnes bus tæt på hoveddøren samt metro ved Frederiksberg Centeret og Forum. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter. Lejligheden har brugsret til loftrum.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed med lys og luft midt på indre Frederiksberg.