Falkoner Alle 61, 4. tv., 2000 Frederiksberg

UDSØGT LIEBHAVERI PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG - PENTHOUSE I 2 PLAN MED TAGTERRASSE OG ALTAN!

Lejligheden er enestående i enhver henseende. Sælger har istandsat lejligheden med de lækreste løsninger og materialer med en stemning af eksklusivitet til fingerspidserne. I 2018 købte sælger loftet over lejligheden på ca. 100 kvm. af ejerforeningen og lagde til sin egen lejlighed. Lejligheden er i dag på 166 lækre og istandsatte kvadratmeter. Overalt er der lagt nye gulve, trukket ny elektricitet, rene vægge med filt, nymalet og der er lavet både nye badeværelser og nyt køkken - kort sagt: Alt fremstår nyt, lækkert og indflytningsklart.

De 166 kvm. er fordelt på 3 soveværelser, 2 badeværelser og 2 lækre stuer, som alle besidder en helt særlig stemning. Hjertet i lejligheden er det store køkken/alrum fra Multiform med bordplade i natursten, vinkøleskab og udgang til den solrige altan med plads til både loungemøbler og grill. Her er der tænkt på gode forhold til både den, der kokkererer og til dem, der vil kigge på som køkkenskrivere. Tagterrassen på 1. sal kan åbnes helt op og integreres i den charmerende stue. Denne etage hører under mine egne favoritter. Her er en udsøgt ro med en dybde i udsigten til et grønt maleri af Frederiksbergs grønne natur.

Ejendommen er beliggende lige om hjørnet fra Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Man befinder sig også dejligt tæt på de rekreative områder - herunder søerne og Landbohøjskolens smukke have, som præsenterer sig smukt året rundt. Metroen på Aksel Møllers Plads er kun få minutters gå-gang fra ejendommen. Herfra er man er på Kongens Nytorv på syv minutter.

Velkommen til Frederiksberg!