" />
Allegade 23, 3., 2000 Frederiksberg

SMUK HERSKABSLEJLIGHED MED EN IMPONERENDE UDSIGT I HJERTET AF FREDERIKSBERG

Allégade er den ældste gade på Frederiksberg. Alléen blev anlagt, da Frederik III i 1651 tillod 20 bønder at opføre fæstegårde på begge sider af den nuværende gade. I dag er den rigtige side af den smukke allé en af de mest populære adresser på Frederiksberg. Herfra er man nabo til Frederiksberg Have, indkøbsstrøget på Gammel Kongevej og alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser som Frederiksberg byder på. Området på Allégade foran ejendommen bliver i dagligdagen brugt af beboerne til petanquebane eller blot nyde sin kaffe eller drink i solen og de dejlige omgivelser. Fra rådhuset kan man nu atter nyde klokkespillets toner fra det netop ny-renoverede rådhustårn. Det bliver hurtigt vanedannende, at de smukke toner er en del af hverdagen.

Lejligheden er intet mindre end imponerende. Der er utrolig mange fine detaljer, som danner rammerne om den istandsatte herskabslejlighed - lige fra radiatorskjulere, sildebensparket, udskiftede stikkontakter med lysdæmper i alle rum og markante stuklofter. Fra de smukke stuer en suite er der fri udsigt til det grønne Frederiksberg. Det er sjældent på Frederiksberg, at man ikke har genboer, men blot ser ind i et grønt maleri af Frederiksbergs grønne natur. Overalt i lejligheden er der nyere termovinduer fra 2015. Det skal bemærkes, at vinduerne har en usædvanlig størrelse og dybde i rummet, som giver et pragtfuldt lysindfald. Ejerforeningen gennemgik i 2015 en klimaskalssikring, hvor facaden ligeledes blev renoveret, og stigstrengen i køkkenet blev udskiftet. I 2020 blev stigstrengen i badeværelset udskiftet.

Det dejlige køkken er fra Svane og opført i 2015. Køkkenet er opført efter alle kunstens regler med quooker, 60 mm massiv bordplade i olieret mørk eg, lys, luft og masser af både bord- og skabsplads. Her er tænkt på gode forhold til både den, der kokkererer og til dem, der vil kigge på som køkkenskrivere. Yderligere er der vaskemaskine og tørretumbler, som er gemt af vejen i en meget elegant skabsløsning. Badeværelset er ligeledes yderst elegant opført i 2015 med lækre materialer fra Copenhagen Bath og med god bruseplads.

Der er et altanprojekt mod vest i ejerforeningen, som stadig er i den helt spæde opstart. Der er derfor ikke yderligere oplysninger om hverken pris, størrelse eller lignende. Lejligheden har brugsret til et privat aflåst skur i gården på ca. 2 kvm. Dette kan anvendes til enten cykel, barnevogn eller lignende. Lejligheden har ligeledes brugsret til et kælderrum.

Velkommen til Allégade 23!