Frederiksberg Alle 8A, ST., 1820 Frederiksberg C

GENNEMFØRT MODERNE HERSKABSLEJLIGHED MED TERRASSE OG PRIVAT PARKERING I KLASSISK EJENDOM - PÅ SELVE FREDERIKSBERG ALLE.

Denne imponerende lejlighed ligger i en ejendom med en mindst lige så imponerende adresse. Her befinder man sig vitterligt på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg i attraktive omgivelser med bl.a. den karakteristiske Værnedamsvej, Sankt Thomas Plads med brosten og springvand samt indkøbsstrøget Gl. Kongevej og andre delikatesseforretninger lige om hjørnet.

Den herskabelige ejendom, med den hyggelige, velplejede have, blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Den er blevet gennemrenoveret – ja, nærmest genfødt – i 2014, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle - Og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab. De smukke sildebensparketgulve er gennemgående, der er gulvvarme alle steder og i entréen er der lagt klinker fra Made A Mano. Al el er trukket på ny, og der er rene vægge med filt. Lejligheden er indrettet med 2 badeværelser i lækre materialer og 3 soveværelser. Den store stue begaver boligen med lys, rummelighed og fleksibilitet i forhold til indretningen. I det store køkken-alrum med brændeovn kan man virkelig tale om hjertet i lejligheden. Kokken får god plads at fornøje sig på og køkkenet er indrettet, så der er god plads til gæster og familie. Fra stuen er der direkte adgang til lejlighedens terrasse - ikke bare altan, men en dejlig terrasse. Den åbne dør giver fornemmelsen af en ekstra stue i de dejlige sommermåneder.

Lejligheden har eksklusiv brugsret til egen parkeringsplads i den aflåste gård, ligesom man har brugsret til et aflåst kælderrum. I gården er der god plads til cykler og barnevogne, ligesom den dejlige gårdhave benyttes af unge som ældre i ejendommen.

Fra hoveddøren er man også tæt på Frederiksbergs aktive kulturliv med blot ca. 300 meter til Betty Nansen Teatret og ca. 400 meter til Aveny-T. Der er 200 meter til metrostationen, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Lejligheden er i særklasse på en af de bedste adresser på Frederiksberg!