" />
Sankt Thomas Alle 6, 3. TH., 1824 Frederiksberg C

Flot herskabslejlighed på Sankt Thomas Allé

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg - selve Sankt Thomas Alle, som er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé.

Lejligheden fremstår utrolig flot, velholdt og indbydende. Lejligheden er istandsat med lækre løsninger og materialer og fremstår klar til indflytning. Køkkenet er lavet af en snedker og emmer af en god blanding af elegance og personlighed. Bag dækningslåge er der bl.a vaskemaskine og opvaskemaskine. Badeværelset er opført i marmor og armaturer fra Vola. Der er et dejligt lysindfald og udsigten til området er betagende.

Sankt Thomas Allé er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og man er i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes bus og den nye metro på Frederiksberg Allé. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Til ejendommen hører en dejlig grøn gårdhave og der er brugsret til et stort aflåst loftrum på ca. 20 kvm.