" />
Worsaaesvej 26, 5., 1972 Frederiksberg C

TOTALISTANDSAT OG STEMNINGSFULD PENTHOUSE MED SOLRIG TERRASSE OG ELEVATOR!

Worsaaesvej har navn efter arkæologen Jens Jacob Worsaae. Han arbejdede som professor ved Københavns Universitet og var leder af kongehusets samlinger på Rosenborg Slot. I dag er området omkring Forum og Søerne i København et af de mest attraktive områder på Frederiksberg. Herfra er man i gå-afstand til både indre København, kulturelle oplevelser og det dejlige nærmiljø, som Frederiksberg C byder på. I gå-afstand fra hoveddøren finder man både Søerne, Landbohøjskolens park, som præsenterer sig smukt på alle årstider, hyggelige caféer, gastronomiske oplevelser og gode indkøbsmuligheder. Af offentlig transport kan både nævnes bus og metro, som hurtigt og nemt bringer dig rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen er opført i 1933 og bærer tydeligt præg af den markante og charmerende 30´er stil. Det var for alvor i 30´erne, at man begyndte at indsætte elevatorer i de smukke herskabsejendomme. Det er dog alligevel en sjælden kombination - en gammel ejendom med elevator. Lejligheden er øverst beliggende på 5. sal med en pragtfuld udsigt over byens tage, Radiohusets sendetårn fra 1950´erne og pladsen ved Julius Thomsens Plads og Forum. Lejligheden er blevet stilsikkert istandsat indenfor de senere år og fremstår yderst lækker, indbydende og indflytningsklar. Fra stuen kan alle 4 døre åbnes op ud til altanen, så den fremstår som en integreret del af stuen. Fra den solrige altan kan solen nydes i fulde drag. Overalt er der lækre plankegulve, fuldspartlede vægge og udskiftet elektricitet. Badevælrelset, som er opført både med gulvvarme, badekar og brus, vækker fornemmelsen af at være på hotel. Fra de mange store vinduespartier er der er pragtfuldt lysindfald og det skal bemærkes, at man er utrolig ugeneret taget i betragtning, at man befinder sig midt i byen.

Der er indrettet et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der tillige er installeret en ekstra fryser og ekstra opbevaringsplads. Lejligheden har brugsret til et loftrum og kælderrum.

Velkommen til Worsaaesvej 26 - penthouse.