Sankt Thomas Alle 7, 2. tv., 1824 Frederiksberg C

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG UDSIGT PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLE!

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden fremstår i enhver henseende utrolig flot, velholdt og indbydende. Ved ankomst bemærker man naturligvis straks den dejlige vestvendte altan, hvorfra der er udsigt til grønne trætoppe og den smukke villavej, Hauchsvej, og hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag til solen går ned bag byens tage. Lejligheden er istandsat af sælger med lækre løsninger og materialer og fremstår klar til indflytning. Sælger har sammenlagt det tidligere pigekammer til køkkenet, således at der er et dejligt stort køkken/alrum med spiseplads. Lejligheden har vinduer på alle solens sider - dvs. øst, syd og vest. Der er derfor et pragtfuldt lysindfald i hele lejligheden. Badeværelset er fra 2019 og er yderst luksuriøst opført med gulvvarme, de smukkeste Vola armaturer i messing, dejlig bruseplads og vaskemaskine. Bemærk at her er et vindue, så det er nemt og effektivt at få luftet ud efter badet. Hele lejligheden er renoveret med respekt for den oprindelige herskabelige stil med oprindelige plankegulve, imponerende stuklofter og flotte fyldningsdøre med originale dørgreb. De 2 stuer en suite er imponerende og indbydende at være i.

Foreningen råder over stort parkeringsområde, hvortil der for foreningens medlemmer er gratis parkeringsmuligheder. Desuden et hyggeligt fælles gårdmiljø med fælles havemøbler, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener. Lejligheden har brugsret til et loftrum.

Velkommen til en perle af en lejlighed på Sankt Thomas Allé 7.