C.F. Richs Vej 2, 2., 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN PÅ FREDERIKSBERG!

Den smukke ejendom er opført i 1932 og er et tydeligt resultat af den vidunderlige markante herskabelige byggestil fra 1930´erne. Overalt er der smukke oprindelige plankegulve, højt til loftet, en markant stuk og utrolig flotte helt enkelte fyldningsdøre. Planløsningen er ideel med mulighed for 3 soveværelser eller flere stuer en suite. Fra den dejlige altan kan solen nydes hele dagen fra kl. 9 om morgenen til ca. 18.30 i højsommeren. Udsigten over det rolige villakvarter kan nydes i fulde drag og pulsen fra den omkringliggende by, synes langt væk, selv om man er i gå- og cykelafstand til det dejlige nærmiljø, som vores dejlige Frederiksberg byder på. Lejligheden fremstår rigtig pæn, velholdt og ny-malet, og er lige til at flytte ind i.

Ejendommen er beliggende midt imellem Femte Juni Plads kvarteret, som er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg, Fuglebakkekvarteret, hvor den populære skole - Duevejens skole - er beliggende og Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I efteråret 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have på Godthåbsvej. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen.

Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø med legeplads og fælles havemøbler, som bliver flittigt brugt af ejendommens beboere. Her er liv og glade dage - og hyggelige middage på de varme sommeraftener, mens børnene leger.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed i et dejligt og fredeligt område på Frederiksberg. Velkommen til C.F. Richs Vej 2.