Henrik Steffens Vej 1, 1. th., 1866 Frederiksberg C

SMUK HERSKABSLEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG C MED ALTAN - PÅ STILLE SIDEVEJ TIL GAMMEL KONGEVEJ!

Henrik Steffens Vej og Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var Gammel Kongevej kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er sidegaderne til Gammel Kongevej de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Mulighed for Metro er både på Frederiksberg Allé og ved Frederiksberg Centeret - begge indenfor kort gå-afstand, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter lige bag Rådhuset. Ejendommen ligger på selve Henrik Steffens Vej, og det er en eventyrlig ro, man oplever, når man kommer ned ad de små sideveje.

Lejligheden fremstår utrolig flot med alle de originale herskabelige detaljer. Overalt er der flotte plankegulve, imponerende stuklofter, høje paneler og markante fyldningsdøre - alt sammen detaljer, der giver fornemmelsen af en ægte herskabslejlighed. Køkkenet er lagt sammen med det store soveværelse, så der i stedet er et dejligt køkken / alrum med udgang til altanen. Spisestuen er derfor overflødig, og der kan nemt indrettes 3 soveværelser i den dejlige lejlighed. Fra altanen kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag, til solen går ned bag byens tage. Badeværelset er flot renoveret i 2011 med Vola-armatur, gulvvarme, elegante glasdøre og god plads i bruseområdet. Køkkenet er af ældre dato, men fremstår hyggeligt og atmosfærefyldt med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer.

Ejerforeningen består af 2 opgange og er utrolig veldrevet. Til ejendommen hører et hyggeligt aflåst gårdmiljø med fælles havemøbler og rig mulighed for at nyde de lange sommeraftener. Lejligheden har eksklusiv brugsret til både loft- og kælderrum samt brugsret til fælles cykelskure.

Dette er en rigtig flot og klassisk herskabslejlighed i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg. Velkommen til Henrik Steffens Vej 1.