Allegade 23C, 1., 2000 Frederiksberg

SMUK, INDFLYTNINGSKLAR OG VELINDRETTET HERSKABSLEJLIGHED I STILLE BAGHUS PÅ SELVE ALLÉGADE!

Allégade er den ældste gade på Frederiksberg. Alléen blev anlagt, da Frederik III i 1651 tillod 20 bønder at opføre fæstegårde på begge sider af den nuværende gade. I dag er den rigtige side af den smukke allé en af de mest populære adresser på Frederiksberg. Herfra er man nabo til Frederiksberg Have, indkøbsstrøget på Gammel Kongevej og alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser som Frederiksberg byder på. Området på Allégade foran ejendommen bliver i dagligdagen brugt af beboerne til petanquebane eller blot nyde sin kaffe eller drink i solen og de dejlige omgivelser.

Lejligheden fremstår indbydende og indflytningsklar i enhver henseende. Ved ankomst til ejendommen bemærker man straks roen. Lejligheden er nemlig beliggende i et utrolig smukt baghus fra 1890, som er opdelt i 3 lejligheder. Selve ejerforeningen er dog stor og består af både Allégade 23, 23A, 23B og 23C. Man har derfor fornemmelsen af at bo i en villalejlighed, mens man stadig er med i en god og velfungerende ejerforening. Ejerforeningen gennemgik i 2015 en klimaskalssikring, hvor vinduerne blev skiftet og facaden blev renoveret. Lejlighedens andel hertil udgjorde ca. 200.000, som sælger har indfriet. Der er i dag en stor opsparing i ejerforeningen.

Overalt i lejligheden er der smukke plankegulve, der giver et ensartet flow igennem de smukke stuer. Stuklofterne giver den herskabelige stemning og de mange vinduespartier leverer et pragtfuldt lysindfald. Lejligheden giver mulighed for 4 soveværelser - eller blot 3 soveværelser og flere stuer en suite. Køkkenet er fra KVIK og opført i 2015 med bordplade i Corian, god skabsplads og alle hårde hvidevarer. I stuen har sælger fået lavet en snedkereret indbygget reol, der fylder hele endevæggen. Reolen står som et stilsikkert og stemningsfuldt møbel i den store stue.

Kælderen benyttes kun af stuelejligheden og 1. sals lejligheden. Her er der et fælles vaske/tørrerum, hvor man har sin egen private vaskemaskine og tørretumbler. Herudover har man brugsret til 2 kælderrum og et cykelskur i gården. Fra de mange små kroge og terrasser i gården har man mulighed for at nyde solen på alle tidspunkter af dagen. Bagdøren i køkkenet står tit åben, så den omkringliggende gård virker som en integreret del af lejligheden fællesrum.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed med en beliggenhed man skal opleve. Velkommen til Allégade 23C.