" />
Ane Katrines Vej 4, 4. th., 2000 Frederiksberg

FLOT TOTALISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN.

Lejligheden fremstår utrolig flot, indbydende og velholdt. Der er et pragtfuldt lysindfald igennem de store vinduespartier, og man bemærker straks, hvor ugenert lejligheden er på trods af, at man befinder sig midt i byen. Fra begge sider i lejligheden er der et vidunderligt kig til himlen og selv på en gråvejrsdag, giver det fornemmelsen af lys og luft. Lejligheden er istandsat fra ende til anden med lækkert køkken fra Svane, god skabsplads og alle hårde hvidevarer. Badeværelset er ligeledes utrolig lækkert udført med naturklinker på gulv, god bruseplads bag en let glasafskærmning og med vaskemaskine og gulvvarme. Soveværelset er udført med elegant skabsløsning og med udgang til altanen, hvor morgensolen kan nydes i fulde drag.

Ane Katrines Vej er en smuk stille vej, hvor bl.a Mariendalkirken og andre æstetiske bygninger pryder vejen og området. Via Kronprinsesse Sofies Vej er der en kort gåtur til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg dejlige indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen. Frederiksberg Centret, som med sine 90 butikker og lækre spisesteder er Danmarks mest prisbelønnede shoppingcenter, ligger ca. 800 meter herfra.

Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø med flere cykelskure og med mulighed for at afholde arrangementer under overdækkede arealer eller blot nyde de varme sommeraftener på et tæppe på græsset. Lejligheden har brugsret til både et aflåst loft- og kælderrum samt et fælles tørreloft lige over lejligheden.

Velkommen til Ane Katrines Vej 4, Frederiksberg.