Sankt Thomas Alle 10, 3. tv., 1824 Frederiksberg C

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED 2 SOLRIGE ALTANER OG ET PRAGTFULD LYSINDFALD PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLE.

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden fremstår i enhver henseende utrolig flot, velholdt og indbydende. Ved ankomst bemærker man straks de 2 solrige altaner på hver sin side af ejendommen, hvorfra der er udsigt til grønne trætoppe og den smukke allé - og hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen til solen går ned bag byens tage. Altanen mod øst blev opsat i 2017. Det gør en stor forskel på lysindfaldet i lejligheden og solens timer på altanen, at vi er så højt oppe. Lejligheden er istandsat af sælger med lækre løsninger og materialer og fremstår klar til indflytning. Køkkenet er fra HTH og blev opført i 2010 med bordplade i Corian og utrolig god skabsplads. Vaskesøjlen i køkkenet er fra 2019. Den oprindelige planløsning er bevaret med 2 soveværelser, og det skal bemærkes, at sælger har valgt at sætte døre til altanen mod øst både fra kammeret og soveværelset. Dette medfører, at man har mulighed for at sammenlægge kammeret til køkkenet og få udgang til altanen fra et nyt køkken/alrum.

Sælger har fået udvidet badeværelset, som blev ny-renoveret i 2012. Badeværelset blev opført med toilet, som ikke var der i forvejen, så det fremstår som et fuldendt badeværelse. Bemærk at badeværelset har vindue, så det er nemt og effektivt at få luftet ud efter badet. Yderligere er der gæstetoilet i entréen. Hele lejligheden er renoveret med respekt for den oprindelige herskabelige stil med oprindelige plankegulve, imponerende stuklofter og flotte fyldningsdøre.

Ejendommens beboere er en god kombination af unge såvel som ældre. Til ejerforeningen hører et dejligt gårdmiljø, som bliver flittigt brugt af beboerne. Lejligheden har eksklusiv brugsret til aflåst kælderrum samt fælles aflåst cykelkælder. Den bevaringsværdige ejendom er fra 1914 og fremstår utrolig flot og markant i bybilledet på hjørnet af Gammel Kongevej og Skt. Thomas Allé.

Velkommen til Sankt Thomas Allé 10.