Lejligheden fremstår rigtig pæn og velholdt, øverst i ejendommen på 6. sal, og med en betagende udsigt. Velkommen til Roskildevej 53 - penthouse.


" />
Roskildevej 53, 6. 607., 2000 Frederiksberg

FLOT PENTHOUSE MED SOLRIG SYDVENDT ALTAN, ELEVATOR OG EN PRAGTFULD UDSIGT!

Ejendommen er godt beliggende på Frederiksberg i gå-afstand til bl.a. Søndermarken, Frederiksberg Have og Zoologisk Have. Indenfor kort afstand har man gode indkøbs- og shoppingmuligheder i Spinderiet samt kultur- og cafélivet i Carlsbergbyen og det centrale Frederiksberg. Irma, Netto og Rema 1000 ligger alle på selve Roskildevejen, så der er ligeledes nem adgang til dagligdags indkøb. CBS ligger blot 10 minutter herfra på cykel. Nærmeste Metro er på Ndr. Fasanvej

Den moderne ejendom, der er opført i 1972, er opført med elektrisk døråbner og elevator og med brugsret til bl.a. vaskekælder, cykelopbevaring samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø samt parkeringsanlæg i gården.

Lejligheden har en praktisk og moderne indretning hvor lys, rummelighed og udsigt er i sit rette element. Entreen har indbyggede garderobeskabe med plads til overtøj. Lejlighedens soveværelse er lyst og rummeligt med indbyggede skabe og plads til dobbeltseng og evt. skrivebord. Badeværelset fremstår flot og moderne med god bruseplads og hvide klinker. Hjertet i lejligheden er naturligvis den store stue og køkken/alrum i ét, hvor der er fin plads til både spise- og sofaarrangement. Køkkenet er holdt i hvidt med alt i hårde hvide varer og god skabsplads. Fra den dejlige stue er der adgang til en stor ugenert sydvendt altan med en pragtfuld udsigt over villakvarteret - "Blomsterkvarteret" - på Frederiksberg.

Lejligheden fremstår rigtig pæn og velholdt, øverst i ejendommen på 6. sal, og med en betagende udsigt. Velkommen til Roskildevej 53 - penthouse.