" />
Falkonergårdsvej 17, 1., 1959 Frederiksberg C

PRAGTFULD VILLALEJLIGHED - 2 SEPARATE LEJLIGHEDER I 1 - MED PRIVAT VESTVENDT HAVE. IDEELT FOR 2 GENERATIONER, DER ØNSKER AT BO SAMMEN - HVER FOR SIG.

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Rolighedsvej på Frederiksberg C. Falkonergårdsvej blev anlagt i 1870'erne og blev allerede dengang bebygget med de smukke arkitektonisk korrekte villaer, som stadig dominerer vejen den dag i dag. Vejen er lukket for gennemkørsel, og der er derfor kun minimal trafik. For enden af vejen ligger Børnehuset Falkonergården, som er en selvejende kombineret vuggestue og børnehave. Området byder på gå-afstand til både Søerne, Landbohøjskolens smukke have, gastronomiske oplevelser og gode indkøbs- og shoppingmuligheder på Godthåbsvej samt 2 metrostationer ved Forum og Aksel Møllers Have, som bringer dig hurtigt og bekvemt rundt i byen eller til lufthavnen.

Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder. Stueetagen har brugsret til forhaven og er beboet af en børnefamilie. Lejligheden, der er til salg, har brugsret til hele den vestvendte baghave, hvor solen kan nydes i fulde drag hele dagen, til den går ned bag byens tage. Lejligheden består af 2 selvstændige lejligheder på 1. og 2. sal, og er derfor oplagt til 2 generationer, der ønsker at bo sammen - hver for sig.

Lejligheden på 1. sal fremstår utrolig flot og herskabelig med smukke stuklofter, plankegulve, stuer en suite, spisekøkken, dejligt badeværelse med brus og en vidunderlig udsigt til Landbohøjskolen og villakvarteret. Her er mulighed for 3 soveværelser eller blot flere stuer en suite. Her er 131 kvm., som er utrolig godt fordelt.

Ude i opgangen går man op til lejligheden på 2. sal, som består af ca. 70 kvm. loftlejlighed med fritstående bjælker, et vidunderligt lysindfald og en - om muligt - endnu bedre udsigt over byen. Lejligheden er kun registreret som 40 kvm. beboelse, men består af yderligere ca. 30 kvm ekstra, som er registreret som loftareal. Lejligheden giver mulighed for 2 soveværelser, åbent køkken/alrum, hyggelig stue og en hems til flere anvendelsesmuligheder.

Lejligheden har brugsret til 2 private kælderrum - heraf det ene med vaskemaskine og tørretumbler. Her er utrolig gode opbevaringsmuligheder.

Dette er en enestående lejlighed på en rigtig god adresse på indre Frederiksberg C.