" />
Ternevej 9, 2000 Frederiksberg

INDFLYTNINGSKLAR OG ATMOSFÆREFYLDT VILLA I FUGLEBAKKEKVARTERET

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Villaen på Ternevej fremstår flot og indbydende fra første færd på grunden. Fra den dejlige have kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage. Haven ligger dejligt afskærmet på grunden - både i forhold til naboer og forbipasserende.

Sælger har renoveret og vedligeholdt ejendommen igennem alle årene - herunder kan nævnes en totalrenovering i 2010, hvor hele huset blev isoleret udvendig og pudset op, hele stueplanet blev gravet op og isoleret nedefra, alle yderdøre blev skiftet, alle vinduer i stueplan samt i gavlpartier på 1. og 2. sal blev skiftet, haven blev anlagt på ny med ø-landsklinker på terrassen, ny altan blev etableret og garagen blev lukket og dør isat (kan dog nemt genetableres som garage). Yderligere er alle vægge og lofter pudset op, filtet og malet, elektricitet i hele huset er udskiftet og fræset ind i væggene, gulvvarme i stueplan (på nær det lille vinværelse under trappen,) nye Broadway gulve, nyt gæstetoilet, nyt badeværelse med gulvvarme på 1. sal samt nyt lækkert køkken / alrum. Alt sammen udført i perioden 2010 - 2012. Fjernvarmeanlægget blev udskiftet i 2019.

Renoveringen er foretaget med stor respekt for ejendommens alder og oprindelige karakter. Bl.a. er alle oprindelige karme og døre bevaret, slebet ned og malet. Alle oprindelige håndlavede messing dørhåndtag er istandsat og genmonteret. Trods den store renovering hersker der stadig en stil og stemning af den originale herskabelighed, som ejendommen er opført med.

Hjertet i ejendommen er det lækre store køkken/alrum, hvorfra der er udgang til den dejlige terrasse med markise og den velanlagte have. Planløsningen er optimal med 3 soveværelser på 1. sal med gode muligheder for ekstra lege- og opholdsrum foran værelserne. Tagetagen er ligeledes indrettet til beboelse og indeholder et ekstra værelse, som mest af alt minder om et betagende atelier med et pragtfuldt lysindfald og et ekstra badeværelse holdt i sorte og hvide klinker. På siden af huset er der adgang til ejendommens værksted, hvor der tillige er adgang til en mindre krybekælder til opbevaring.

Et dejligt og stemningsfuldt hjem i Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg. Velkommen til Ternevej 9.