" />
Frydendalsvej 28A, ST., 1809 Frederiksberg C

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED PRIVAT TERRASSE PÅ CA. 60 KVM. I CARLSBERGHUSET PÅ FRYDENDALSVEJ!

Den smukke ejendom, som i daglig tale omtales Carlsberg-husene, hørte oprindeligt til Carlsberg Bryggeriet og havde tidligere status som erhverv. I 2005 blev ejendommen totalrenoveret og opdelt i ejerlejligheder. Ejerforeningen består i dag af 9 lejligheder - 4 i nr. 28 og 5 i nr. 30. Ejendommen er beliggende på en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg C - selve Frydendalsvej. Herfra er man i gå-afstand til Frederiksberg Have, Søndermarken, tennisbanerne på Pile Allé samt de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på bl.a. Gammel Kongevej og Værnedamsvej samt det kulturelle miljø på Frederiksberg Allé.

Lejligheden fremstår utrolig flot og indbydende. Hjertet i lejligheden er det store køkken / alrum, hvorfra der er udgang til den store terrasse, man har eksklusiv brugsret til, og som er indbegrebet af en hverdag i luksus. Sælger bruger terrassen året rundt - med kaffe under et tæppe om vinteren, mens de lange sommerdage og -aftener nydes i fulde drag. Der er sol på terrassen fra tidlig morgen og frem til aften, når solen går ned bag byens tage.

Lejligheden har en rigtig god planløsning med mulighed for 3 soveværelser, walk-in-closet og dejlige stuer en suite. Sælger bruger altid indgangen fra køkkenet, og på grund af den private terrasse og direkte indgang til lejligheden minder det mest af alt om eget byhus. Både køkken og bad er indrettet med lækre materialer og løsninger. I badeværelset er der badekar, armatur fra Vola samt vaskemaskine og tørretumbler bag dækningslåge.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt og ejerforeningen er yderst veldrevet. Til ejendommen hører den dejligste have, som er bevaret med gamle smukke træer og er møbleret med fælles havemøbler. Når kirsebærtræet er i flor og græsset står grønt, fornemmer man slet ikke, at man befinder sig midt i byens smørhul. Det er tydeligt at se, at man er enige om at holde det pænt, ordentligt og indbydende i ejerforeningen.

Velkommen til Frydendalsvej 28A, st.