" />
Hostrupsvej 14, 2. TH., 1950 Frederiksberg C

IMPONERENDE OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG C MED SOLRIG ALTAN OG EN PRAGTFULD UDSIGT!

Ejendommen er beliggende i smørhullet af indre Frederiksberg ved den grønne cykelsti og villaområdet ved Ceresvej og Christian Winthers Vej. Indenfor kort gå-afstand har man både metro ved Frederiksberg Centret, indkøbsstrøget på Gl. Kongevej, det kulturelle miljø på Frederiksberg Alle og de gastronomiske oplevelser, som Frederiksberg byder på. Af grønne oaser har man både Frederiksberg Have og Landbohøjskolens park indenfor kort afstand.

Lejligheden er indbegrebet af perfektion. Sælger har totalrenoveret lejligheden med lækre materialer og løsninger - herunder nyt køkken og badeværelse, udskiftet elektricitet, delvist udskiftet og slebet gulve, filt på væggene, etc. Kort sagt - alt fremstår flot og nyrenoveret og er udført i årene 2015 / 2016. Der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle - og det på en måde som inviterer til liv, samvær og gode stunder i de smukke stuer en suite. Fra den solrige sydvendte altan er der fri udsigt til det grønne Frederiksberg. Herfra kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag. Det er sjældent på Frederiksberg C, at man ikke har genboer, men blot ser ind i et grønt maleri af Frederiksbergs grønne natur.

Lejligheden har eksklusiv brugsret til et rum på bagtrappen - 4-5 trappetrin oppe -, hvor deres vaskemaskine og tørretumbler er installeret. Det er utrolig praktisk, at man har det lige ved hånden, uden at det behøver at stå inde i lejligheden.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og social i det omfang, man har lyst. Den hyggelige gårdhave bliver flittigt brugt. Ejerforeningen har for nyligt fået renoveret opgangen og den står i dag blandt de flotteste opgange på hele Frederiksberg. Opgangen er åbnet op mod gården, så man kan komme direkte fra gården ind i hovedopgangen. Dette betyder, at sælger altid bruger indgangen fra den lille stikvej bag Hostrupsvej, hvor der ligeledes er gode parkeringsmuligheder, Lejligheden har brugsret til bl.a. fælles kælderrum, loftrum, fælles cykelkælder, fælles hobbyrum og fælles barnevognsrum.

Dette er en perle af en lejlighed i enhver henseende. Velkommen til Hostrupsvej 14.