Solsortvej 57, 2000 Frederiksberg

SMUK OG MODERNE ISTANDSAT VILLA I FUGLEBAKKEKVARTERET.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af store villaer, grønne områder og de arkitekttegnede rækkehuse. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Villaen på Solsortvej fremstår pæn og velholdt. Sælger har beboet ejendommen siden 2002 og har løbende vedligeholdt og renoveret både det udvendige og indvendige. Alle de oprindelige vinduer af kernetræ er blevet totalrenoveret og malet op igen. De står rigtig flot og giver ejendommen et flot og æstetisk korrekt udtryk. Vægge i stueplan er blevet fjernet og køkkenet er åbnet op og udskiftet. Renoveringen har givet et lyst og utrolig dejligt køkken / alrum med direkte udgang til den solrige terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen, til den går ned om aftenen bag byens tage. Haven er ikke stor, men der er rigeligt plads til børneleg i forhaven, mens de lange sommeraftener med grillfester kan nydes i fulde drag i fred og ro på terrassen. Den dejlige stue består oprindeligt af 3 stuer, hvor det alene er 2 af stuerne, der er lagt sammen. Sælger har med vilje bevaret dørene ind til den 3. stue, så det er muligt at lukke af ind til TV-stuen.

1. salen er bevaret med 3 soveværelser - heraf det ene med udgang til den dejligste morgenaltan. Badeværelset er tillige renoveret med hvide elementer. mørke klinker og gulvvarme. På 2. salen er etagen sat i stand og indrettet til et dejligt kontor / hobbyrum, der dog ikke er godkendt til beboelse. Der er således ca. 35 ekstra kvadratmeter på 2. salen, som kommer ud over de oplyste kvadratmeter. Kælderen fremstår tør og anvendelig med både bryggers / badeværelse, flere opbevaringsrum, gæsteværelse og vinkælder. Ved siden af ejendommen er en garage på 15 kvm, som p.t. anvendes til cykler og haveredskaber.


Dette er en rigtig lækker villa på en af de mest attraktive adresser i Fuglebakkekvarteret. Velkommen til Solsortvej 57.