Frydendalsvej 30A, 1., 1809 Frederiksberg C

UDSIGT LIEBHAVERI MED SOLRIG ALTAN I CARLSBERGHUSENE PÅ FRYDENDALSVEJ!

Den smukke ejendom, som i daglig tale omtales Carlsberg-husene, hørte oprindeligt til Carlsberg Bryggeriet og havde tidligere status som erhverv. I 2005 blev ejendommen totalrenoveret og opdelt i ejerlejligheder. Ejerforeningen består i dag af 9 lejligheder - 4 i nr. 28 og 5 i nr. 30. Ejendommen er beliggende på en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg C - selve Frydendalsvej. Herfra er man i gå-afstand til Frederiksberg Have, Søndermarken, tennisbanerne på Pile Allé samt de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på bl.a. Gammel Kongevej og Værnedamsvej samt det kulturelle miljø på Frederiksberg Allé.

Lejligheden er intet mindre end imponerende. Der er skabt en helt igennem vellykket kombination af den gamle herskabelighed og det moderne og funktionelle - og det på en måde som inviterer til liv, samvær og gode stunder i de store stuer. Der er et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier, som vender mod alle verdenshjørner. Lejligheden har en rigtig god planløsning med mulighed for 3 soveværelser eller blot flere stuer en suite. Fra værelset mod syd/vest er der udgang til en dejlig ugeneret solrig altan, hvorfra solen og roen kan nydes i fulde drag fra formiddag til solen går ned bag byens tage. Både køkken og bad er indrettet med lære materialer og løsninger. I badeværelset er der armatur fra Vola, gulvvarme samt vaskemaskine/ tørretumbler bag dækningslåge.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt og ejerforeningen er yderst veldrevet. Til ejendommen hører den dejligste have, som er bevaret med gamle smukke træer og er møbleret med fælles havemøbler. Når kirsebærtræet er i flor og græsset står grønt, fornemmer man slet ikke, at man befinder sig midt i byens smørhul. Det er tydeligt at se, at man er enige om at holde det pænt, ordentligt og indbydende i ejerforeningen.

Lejligheden har brugsret til et kælderrum og der er god mulighed for cykelparkering på siden af ejendommen.

Velkommen til Frydendalsvej 30A.