Fuglebakkevej 14, 2000 Frederiksberg

TOTALRENOVERET OG ATMOSFÆREFYLDT RÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET - SAMLET CA. 210 KVM.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på de lukkede brandveje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de populære arkitekttegnede rækkehuse, store villaer og grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehuset på Fuglebakkevej er flot og indbydende fra første færd på grunden. Fra de 2 haver, der vender mod øst og vest, kan man fange dagens første solstråler om morgenen, til den går ned om aftenen mod vest.

Sælger har totalrenoveret ejendommen med de lækreste materialer og løsninger. Kort sagt er al indmad - på nær bærende vægge og etageadskillelser - taget ud af huset og opbygget på ny. Og det på en måde som har skabt en helt igennem vellykket kombination af den gamle herskabelighed og det moderne og funktionelle. I hele huset er lagt hvidolierede egetræsplanker fra Trækompagniet, mens der i kælderen er lagt Polyuretan, som er et blødt og behageligt epoxy gulv. Trapperne er udført med egetræstrin, der er en let og elegant løsning, der passer utrolig godt ind i det gamle smukke hus.

Hjertet i ejendommen er det lækre køkken fra Svane, der er åbnet op, så der i dag er et stort lækkert køkken/alrum. Herfra er der adgang til den østvendte have, hvor dagens første solstråler rammer. Køkkenet er holdt i hvide elementer med en mørkegrå bordplade i Ceramic, som er varmefast og meget hårdfør. I køkkenet følger alle de hvide/grå skabe på væggen ved spisestuen med i handlen. Disse er tillige fra Svane og monteret sammen med køkkenet.

Planløsningen er optimal med mulighed for 4 soveværelser og et stort lækkert badeværelse på 1. sal med både brus og karbad. Badeværelset er - ligesom køkkenet - holdt i klassiske elementer og farver med møbel fra Svane i hvid laminat og egetræ. Bordplade og vindueskarm er holdt i hvid marmor. Det skal bemærkes, at der tillige er et gæstetoilet i stueplan, som meget få af husene har. 2. salen er indrettet til et ekstra værelse med walk-in-closet og snedkerbygget kommode. Det var oprindeligt blot et loftrum, som i dag er et af ejendommens lækreste rum med lys fra begge sider og en dejlig udsigt over kvarteret. Loftetagen er ikke godkendt til beboelse og kommer derfor ud over de oplyste kvadratmeter.

Kælderen er i utrolig god stand og fremstår tør og yderst anvendelig med egen indgang, bryggers med vaskesøjle og en stue med mange anvendelsesmuligheder. Kælderen er ikke godkendt til beboelse.

Dette er et rigtig lækkert rækkehus ud over det sædvanlige på en af de mest attraktive adresser i Fuglebakkekvarteret.

Velkommen til Fuglebakkevej 14.