Nimbusparken 3, 3. 4., 2000 Frederiksberg

FLOT LEJLIGHED I NIMBUSPARKEN MED ELEVATOR, PRIVAT PARKERINGSPLADS OG EN DEJLIG STOR TERRASSE.

Nimbusparken er anlagt på den grund, hvorfra de to danske klassikere, Nimbus-motorcyklen og Nilfisk-støvsugeren, blev produceret af samme producent i den første del af 1900-tallet. Trods den store popularitet måtte Nimbus lukke i 1959. Støvsugerproduktionen fortsatte på grunden helt frem til 1995, hvor Nilfisk-fabrikkerne flyttede. Efter grunden i flere år lå lettere forsømt, var omdannelsen fra industri til nyt boligområde begyndt.

I dag er Nimbusparken et yderst populært område med eksklusive lejligheder, der er opført med elevator, parkeringskælder og store lækre altaner. Denne ejendom er opført i 2004 og er en af de få opførte ejendomme i Nimbusparken, som er opført med parkeringskælderen lige under ejendommen. Dette betyder, at man nemt og bekvemt kan gå fra bilen til elevatoren, som fører op til lejligheden.

Tæt på ejendommen er der gode indkøbs- og transportmuligheder, ligesom man kan nyde Frederiksberg kulturelle liv og gastronomiske oplevelser indenfor kort afstand. Lejligheden har brugsret til et kælderrum og en p-plads i den aflåste parkeringskælder.

Lejligheden fremstår lys og indbydende med store vinduespartier og en pragtfuld terrasse i hele stuens længde. Det skal bemærkes, at man nemt kan lave et ekstra soveværelse, hvis behovet er der.

Velkommen til Nimbusparken 3.