Fru Gyllembourgs Vej 4B, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULDT OG ENESTÅENDE ½ DOBBELTHUS I 5. JUNI PLADS KVARTERET.

Området ved 5. Juni Plads er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg. Frem til 1900-tallet blev området brugt til landbrug. Nu er der parker, grønne områder og legeplads i stedet for og området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet. Vejen er blind, trafikken er minimal, roen er iørefaldende, og der er masser af børn på vejen at lege med. Tætteste Metro er Lindevang Station på Dalgas Boulevard, som er en kort tur herfra på gå-ben.

Ejendommen er intet mindre end gennemført, imponerende og eksklusiv i enhver henseende. Den oprindelige ejendom blev stort set revet ned for efterfølgende at blive bygget op igen til en stilsikker, eksklusiv hvidpudset ejendom med sprossede vinduer og rødt tegltag. Ejendommen fremstår derfor som nyopført - ja, nærmest genfødt – i 2019, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab. Foran ejendommen har man sin egen parkeringsplads inde på grunden. Bekvemt og praktisk.

Inde som ude er ejendommen kompromisløst opført med de lækreste løsninger og materialer. Overalt er der gulvvarme på fjernvarme, i alle opholdsrum er der massivt sildebensparket i mat-lakeret eg, genvex, vedligeholdelsesfrie og energirigtige 3-lags termoruder med tynde sprosser og IHC Wireless installation med lysdæmper på alle spots og lampeudtag.

Hjertet i ejendommen er det store køkken / alrum, hvorfra der er direkte udgang til den vidunderlige have, hvor solen og roen kan nydes i fulde drag. Haven er omkranset af et nyt og lækkert raftehegn, der fuldfører den rene og enkle stil. Haven udgør en ekstra stue på alle tidspunkter af året - selv om vinteren, hvor grillen stadig er i brug og solen nydes i en krog under et tæppe.

De 2 badeværelser er utrolig lækkert opført med armaturer fra Hans Groehe, gulvvarme, rainshower og unidrain. Planløsningen er gennemtænkt med 3 soveværelser på 1. sal, badeværelse på begge etager, bryggers med teknikrum, god opbevaringsplads og vaskemaskine og tørretumbler. Under trappen er der bygget endnu et depotrum. Alle kvadratmeter er udnyttet på optimal vis.

Denne ejendom er helt særlig. Kun et selvsyn retfærdiggør den virkelige oplevelse.

Velkommen til Fru Gyllembourgs Vej 4B.