" />
Mariendalsvej 28, st. th., 2000 Frederiksberg

IMPONERENDE OG INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED MED PRIVAT SYD-VEST-VENDT FORHAVE OG FÆLLES BAGHAVE.

Mariendalsvej er en stille ensrettet sidevej til Falkoner Allé og er beliggende i et hyggeligt og roligt villakvarter imellem Fuglebakkekvarteret og det charmerende nærmiljø på Godthåbsvej. Nærmiljøet på Godthåbsvej har den senere årrække udviklet sig til at være et af Frederiksbergs dejligste indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som bringer dig nemt og hurtigt rundt i byen og til lufthavnen.

Et af de helt særlige parametre ved denne lejliged er den private forhave, som man har eksklusiv brugsret til. Det er sjældent, at man har en lejlighed i en ejerforening med egen have. Hovedtrappen benyttes sjældent. I stedet bruger sælger døren fra haven til havestuen som den primære indgang. Dette giver mest af alt fornemmelsen af privatliv og eget hus med egen have. I den dejlige have kan solen og roen nydes hele dagen i fulde drag. I sommerperioden er der sol i haven fra ca. kl. 8.30 om morgenen til kl. 20.30 om aftenen. Verdenshjørnerne betyder også, at der hele året er et pragtfuldt lysindfald i de smukke stuer en suite.

Sælger har boet i lejligheden siden 2016 og har løbende vedligeholdt og renoveret lejligheden, så den fremstår lækker, herskabelig og indflytningsklar. Herunder kan bl.a. nævnes udskiftet og indfræset elektricitet, filt på alle vægge og maling på både vægge, loft og træværk - alt sammen udført i 2016. I januar 2018 blev det lækre køkken fra HTH opført i klassiske hvide elementer, god skabsplads, Quooker og bordplade i HTH´s variant af Corian. Lejligheden besidder en gennemført original herskabelighed med bl.a. de smukkeste stuklofter, svensk porcelænskamin og flot træværk. Via udestuen er der adgang til ca. 12 kvm. i kælderen, som er fuldstændig tør, yderst anvendelig og indrettet med tørretumbler, garderoberum og bare ekstra opbevaringsplads.

Ejendommen er opført i 1898 og indeholder 6 lejligheder. Baghaven deles af beboerne og holdes i fællesskab. Ejerforeningen er utrolig velfungerende. I maj 2020 blev taget over havestuen gennemgået, isoleret og renoveret, tagrender udskiftet og der skete en forstærkning af udestuens konstruktion. Lejligheden har eksklusiv brugsret til både et loft- og kælderrum samt fælles brugsret til den aflukkede garage i gården, der benyttes til både almindelige cykler og ladcykler.

Dette er en helt særlig lejlighed med følelsen af egen villa.

Velkommen til Mariendalsvej 28.