Drosselvej 64A, 2000 Frederiksberg

DEJLIGT OG ATMOSFÆREFYLDT ½ DOBBELTHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET - 132 KVM. BEBOELSE OG 71 KVM. KÆLDER.

SAMLET 203 KVM. MED PRIVAT HAVE.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på de hyggelige veje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de karakteristiske rækkehuse, store villaer og grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Ejendommen er opført i 1952 og premieret af Frederiksberg Kommunalbestyrelse. Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder og er opført som et halvt dobbelthus med lodret skel. Man har derfor direkte udgang til sin egen private have og egen anvendelige kælder på 71 kvm, der kommer ud over det oplyste boligareal. Man har derfor fornemmelsen af eget hus og egen have, selv om der er en nabo. I den dejlige have, der vender mod syd og vest, kan solen og roen nydes hele dagen.

Ejendommen indeholder 4 soveværelser, en hel skabsvæg i mellemgangen og det oprindelige badeværelse fra 1952 på 1. sal. I stueplan er der 2 stuer en suite og det oprindelige køkken fra 1952. Det er tydeligt at se, at der har været tænkt over planløsningen. Alle kvadratmeter er udnyttet optimalt, og både værelser og stuer er lagt mod de solrige verdenshjørner. Kælderen fremstår yderst anvendelig med flere gode depotrum, viktualierum og vaskekælder. Ejendommen har kun haft 1 ejer, som var med til at opføre ejendommen. Den består derfor helt uspoleret med mulighed for at skabe sit eget udtryk.

Velkommen til Drosselvej 64A.