Martensens Alle 10, 4., 1828 Frederiksberg C

FLOT OG STEMNINGSFULD PENTHOUSE PÅ STILLE SIDEVEJ MELLEM GAMMEL KONGEVEJ OG FREDERIKSBERG ALLÉ.

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg - selve Martensens Allé, som er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Martensens Allé er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og man er i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes bus og den nye metro på Frederiksberg Allé. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til lufthavnen.

Lejligheden fremstår flot, velholdt og indbydende med 3 gode soveværelser og en stor stue, hvor der er god plads til både spise- og sofaafdeling. Køkkenet med spiseplads, som ligger i åben forbindelse med stuen, giver fornemmelsen af lys og luft fra alle sider og understreger hjertet i lejligheden. Det store badeværelse er opført med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler, vindue og god bruseplads.

Ejendommen er flot og velholdt med en herskabelig opgang og et dejligt gårdmiljø, der bliver flittigt brugt af beboerne. Ejerforeningen består kun af denne ene opgang med 5 lejligheder i alt. Lejligheden har brugsret til et aflåst kælderrum, og der er mulighed for at stille cykler i kælderen.

Dette er en rigtig flot lejlighed på en adresse, som kun de fleste drømmer om at komme til at bo på.