Forchhammersvej 23A, ST. TV., 1920 Frederiksberg C

FLOT 7-VÆRELSES HERSKABSLEJLIGHED VED SØERNE MED SOLRIG TERRASSE OG PARKERING.

Forchhammersvej er en smuk stille allé ved Forum og Sankt Markus Kirken, som forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og H.C. Ørsteds Vej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen. Til trods for den centrale beliggenhed skal det bemærkes, at der er en udsøgt ro - selv med åbne vinduer.

Sælger har istandsat lejligheden med stor respekt for den oprindelige herskabelighed kombineret med en moderne funktionalitet. Køkkenet er flyttet fra det bageste værelse ind i stuen, så man i dag har det store lækre køkken/alrum centreret midt i lejligheden. Udgangen til den store terrasse og den direkte adgang til haven, giver fornemmelsen af lys, luft og egen villalejlighed. På terrassen kan solen nydes fra morgen til ud på eftermiddagen. Herefter kan man fange solen resten af dagen, hvis man ønsker det, ved at rykke rundt i gården. Efter køkkenet er flyttet ind i stuen er kvadratmeterne optimalt udnyttet med 7 værelser - mulighed for 5 soveværelser eller blot flere stuer en suite. På grund af ejendommens beliggenhed og det åbne kig ned ad Steenstrups Allé, er her et pragtfuldt lysindfald igennem de smukke stuer.

Ejendommen er opført i 1902 og fremstår flot og præsentabel med en opgang, der understreger herskabeligheden. Til ejendommen hører en hyggelig gårdhave med fælles borde og bænke, samt fælles parkeringspladser til fri og gratis benyttelse for beboerne. Lejligheden har eksklusiv brugsret til både kælder- og loftrum. Ejerforeningen tillader ikke hunde.

Dette er en utrolig smuk herskabslejlighed på den helt rigtige adresse! Velkommen til Forchhammersvej 23A.