Amalievej 22, 3. th., 1875 Frederiksberg C

IMPONERENDE, SMUK HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN PÅ SELVE AMALIEVEJ!

Denne imponerende lejlighed ligger i en ejendom med en mindst lige så imponerende adresse. Amalievej er en utrolig smuk, lukket villavej og er blandt de mest populære adresser på Frederiksberg C. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen ved Forum, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Den herskabelige ejendom med den hyggelige have blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Sælger har renoveret lejligheden med lækre løsninger og materialer, og der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Væggen ud til køkkenet er fjernet, så der er usædvanlig god sammenhæng imellem stuer og køkken/alrum og et dejligt lysindfald. Det lækre køkken/alrum er fra HTH med armatur fra Grohe med indbygget cooker. Overalt i lejligheden er der radiatorskjulere og lækre sildebensparket, som giver fornemmelsen af en gennemført perfektionisme. Det skal bemærkes, at lejligheden har mange gode indbyggede løsninger med opbevaring - bl.a. indbyggede reoler i stue, børneværelse, gang og karnap i spisestue og køkken.

Fra det store soveværelse med skabsvæg er der udgang til en dejlig syd-vest-vendt altan med det fineste kig over villavejene på Kastanievej og Uraniavej. Her kan solen nydes i fulde drag fra lige over middag til solen går ned bag byens tage. Sælger har fået lavet en indbygget bænk på altanen med opbevaring, som optimerer pladsen, og gør at der er plads til 4 mennesker til middag. Badeværelset står flot med lyse klinker, let og elegant brusevæg i glas, skabe fra HTH, vindue og gulvvarme.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og har lave fællesudgifter. Indenfor de seneste 2 år er der brugt ca. kr. 250.000 på at renovere gården med nyt skur, maling, pergola, nye planter m.m. Der er derfor gode muligheder for at nyde de lange sommeraftener i gården, hvor der tillige er fælles havemøbler og legeaktiviteter til de mindste.

Dette er en perle af en lejlighed på en adresse, som de fleste kun drømmer om at bo på.

Velkommen til Amalievej 22.