" />
Sankt Knuds Vej 35, 1903 Frederiksberg C

FLOT BYHUS PÅ FREDERIKSBERG C MED SOLRIG HAVE OG EKSTRA 108 KVM. ERHVERV / VÆRKSTED I BAGHUSET.
~
Sankt Knuds Vej blev anlagt i 1867 og var en af de første villaveje på Frederiksberg med huse inspireret af italienske landhuse. I dag er Sankt Knuds Vej og de omkringliggende villaveje et af de mest attraktive områder på indre Frederiksberg C. Vi er i gå-afstand til Søerne og på en stille sidevej til det dejlige indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, de hyggelige vinbarer og specialforretninger på den pulserende og populære Værnedamsvej og det kulturelle liv på Frederiksberg Allé. Tætteste metro er Forum og Frederiksberg Allé, som ligger i gåafstand fra hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed midt i vores dejlige by, er miljøet utroligt roligt. Naboerne hilser på hinanden, og man kan høre fuglene fløjte.
~
Ved ankomst til Sankt Knuds Vej bemærker man straks, at vi er i den ende af Sankt Knuds Vej, som stadig består af villaer. Her er lys, luft og udsigt til himmel og de mange smukke gamle villaer. Foran ejendommen ligger den dejlige have, som står med nyetableret plæne, anlagte terrasser og et flot belyst indgangsparti.. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og ejendommen fremstår som en privat boble midt i byen. Villaen har status som 1-families villa, men er indrettet som 2 villalejligheder. Ejendommen er derfor helt oplagt til 2 generationer, der ønsker at bo sammen - hver for sig. Her er et pragtfuld lysindfald og rigtigt mange indretningsmuligheder. Det skal bemærkes, at man nemt kan indrette villaen til 1 familie igen med flere stuer en suite eller det ønskede antal soveværelser på 1. sal.~

Ejendommen består af samlet 390 kvm. i den smukke villa fra 1872. Herudover er der 108 kvm. i baghuset, der har status som erhverv. Det har tidligere været anvendt til værksted. Mulighederne er mange og lysindfaldet smukt. Her er holdt mange gode fester og møder, ligesom det er oplagt til fx. atelier eller andre formål.

Dette er en utrolig dejlig villa på en af Frederiksbergs mest attraktive adresser med et væld af muligheder.

Velkommen til Sankt Knuds Vej 35.