Azaleavej 36, st., 2000 Frederiksberg

CHARMERENDE VILLALEJLIGHED MED SOLRIG HAVE - EN OASE MIDT I BYEN.

Azaleavej er beliggende i et område af Frederiksberg, der i daglig tale kaldes Blomsterkvarteret. Området er et lukket villakvarter, hvor børnene leger på vejen og byens puls og støj synes langt væk. Som nabo til Blomsterkvarteret har man både Søndermarken og Zoologisk Have, og indenfor gå-afstand er Frederiksberg Have beliggende med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler.

Lejligheden har eksklusiv brugsret til den sydvendte have foran ejendommen, som mildt sagt er en oase midt i byen. Man er omgivet af gamle frugttræer, det smukke magnoliatræ, drivhuset med alverdens muligheder for selvforsynende grøntsager og frugter samt en dybde i udsigten over det rolige villakvarter. Da haven vender stik syd, kan solen nydes hele dagen - fra de tidlige morgentimer til ca. 19.00 om aftenen i sommermånederne. Her er en udsøgt fred og ro. Oplevelsen og følelsen af lys, luft og og privatliv er ikke til at tage fejl af.

Villalejligheden, som er beliggende i stuen af ejendommen, har 152 kvm fordelt på 4 soveværelser og 2 stuer en suite. Det lækre køkken er fra Kvänum fra 2012 og har direkte adgang til den dejlige terrasse - opført af Ipe-træ, som er hårdt og vedligeholdelsesfrit. Sælger har flyttet køkkenet fra et af de bageste soveværelser til den tidligere udestue, som i dag fungerer som en integreret del af de smukke stuer en suite. Dette medfører en planløsning, hvor fællesrummene er i fokus men med mulighed for, at den store familie også kan trække sig tilbage i de mange soveværelser.

I kælderen er der flere gode depotrum, som lejligheden har eksklusiv brugsret til - anslået ca. 70 kvm. Dette omfatter både gode opbevaringsmuligheder og en vinkælder. Herudover er der fælles vaskerum med mulighed for også at tørre tøj.

Carlsbergbyen, Valby Langgade, Vesterbrogade og Gammel Kongevej giver gode muligheder for indkøb og gastronomiske oplevelser. Tætteste metro er Frederiksberg Allé og Dalgas Boulevard, mens busser hyppigt kører fra Roskildevej.

Dette er en enestående villalejlighed midt på Frederiksberg. Velkommen til Azaleavej 36.