Vesterbrogade 88, 2., 1620 København V

FLOT 6-VÆRELSES HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN OG EN STEMNING AF PARIS!

Ejendommen er beliggende på Vesterbro - på den inderste grænse til Frederiksberg. Vi befinder os nemlig på Vesterbrogade lige om hjørnet fra Frederiksberg Allé, hvor både Værnedamsvej og det pulserende miljø på Vesterbro og Frederiksberg kan nydes i fulde drag. For enden af Vesterbrogade og Frederiksberg Allé kan man nyde både Søndermarken og Frederiksberg Have, som står flot og indbydende året rundt.

Lejligheden fremstår rigtig pæn og velholdt med flotte plankegulve, markante stuklofter og smukt træværk. De mange stuer en suite giver fornemmelsen af lys og luft, og da lejligheden ligger lige overfor en sidevej, er her et pragtfuldt lysindfald.

Det store dejlige køkken er fra ca. 2014 og er lagt sammen med det oprindelige pigekammer. Herfra er der udsigt til en dejlig altan med udsigt til baggården, som mest af alt minder om at være midt i Paris. Herfra kan roen nydes, mens man befinder sig midt i byens puls foran hoveddøren. Badeværelset er ligeledes opført i ca. 2014 og står flot med corian vask, stilsikre klinker og en god bruseniche.

Til ejendommen hører et hyggeligt lille gårdmiljø og lejligheden har brugsret til et pulterrum i kælderen. Ejerforeningen består kun af denne ene opgang med 6 lejligheder samt baghuset med 1 lejlighed.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed på indre Vesterbro, hvor by-delene mødes og man får det bedste af begge dele. Velkommen til Vesterbrogade 88.