Tesdorpfsvej 55, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD OG ENESTÅENDE VILLA PÅ STILLE VILLAVEJ I 5. JUNI PLADS KVARTERET!

Området ved 5. Juni Plads er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg. Frem til 1900-tallet blev området brugt til landbrug. Nu er der parker, grønne områder og legeplads i stedet for og området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet. Trafikken er minimal, roen er iørefaldende, og der er masser af børn på vejen at lege med. Det skal bemærkes, at ejendommen ligger på den stille og lukkede del af Tesdorpfsvej. Tætteste Metro er Lindevang Station på Dalgas Boulevard, som er en kort tur herfra på gå-ben.

Ejendommen fremstår gennemført og stilsikkert istandsat med de lækreste løsninger og materialer. Man kan sige, at ejendommen er genfødt med respekt for en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle - og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i de store stuer en suite. Det lækre køkken er fra Hanstholm med greb fra Københavns Møbelsnedkeri. Det er tydeligt at se, at der har været fokus på arbejdspladsen i køkkenet, som er opført af den tidligere ejer, der var Michelinkok. Overalt er stueetagen er der lagt lækre massive egetræsplanker fra Moland, som giver et ensartet flow igennem de smukke stuer en suite. Underetagen blev totalrenoveret i 2020 og fremstår lækker og yderst brugbar med bl.a. aktivitetsrum, flere gode værelser, bryggers, dejligt badeværelse med snedkereret badeværelsesmøbel fra Focusplus, gulve i naturmarmor og delvist gulvvarme. Underetagen er dog ikke godkendt til beboelse. Der er helt generelt en gennemgående fornemmelse af kvalitet, når man tager sin gang igennem den smukke villa.

Huset er placeret utrolig godt på grunden, så man er omkranset af sin egen have. Her kan solen nydes fra tidlig morgen, til den går ned bag byens tage hen under aftenen. Haven kræver minimal tidsforbrug/arbejde og er fyldt med masser af frugttræer, bærbuske og krydderurter. Dette er en helt igennem pragtfuld og indbydende villa i enhver henseende, der fremstår indflytningsklar.

Velkommen til Tesdorpfsvej 55.