" />
Gammel Kongevej 154, 1., 1850 Frederiksberg C

TOTALISTANDSAT HERSKABSLEJLIGHED MED PRIVAT PARKERING I GÅRDEN OG ET NY-OPSTARTET ALTANPROJEKT I FORENINGEN.

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er Gammel Kongevej en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til Betty Nansen Teatret. Metro på Frederiksberg Allé ligger ca.300 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Lejligheden fremstår flot og istandsat med smukke sildebensparket, flot køkken i hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, lækkert badeværelse med god bruseplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Kort sagt står lejligheden indflytningsklar og er istandsat med materialer og løsninger, der kombinerer den gamle herskabslejlighed med en moderne indretning og funktionalitet. I årene 2018 - 2020 er ejendommen totalrenoveret med nyt tag, ny-renoverede facader og nye termovinduer - en udgift for denne lejlighed på ca. kr. 800.000, som er betalt af sælger. Der er fortsat penge i overskud fra renoveringen, der står på en konto i foreningens navn, og det er derfor vedtaget at igangsætte en renovering af opgangen, hoveddøren, dørene ind til lejlighederne samt gården, hvor der foruden en renovering af terrasseområdet, også er blevet opsat en port ind til gården, så foreningens område bliver aflåst. Ejendommen kommer til at stå rigtig flot og velholdt, når den igangværende renovering af opgangen også er afsluttet. I gården er der tillige private parkeringspladser til foreningen. Denne lejlighed har eksklusiv brugsret til en af parkeringspladserne.

Det er netop vedtaget i ejerforeningen, at der skal ansøges om altaner mod gården. Denne lejlighed er gået med i projektet, og det forventes, at et altanprojekt med udgang fra stuen, vil blive godkendt af Frederiksberg Kommune. Udgiften hertil skal afholdes af køber, såfremt køber fortsat ønsker at være med i projektet. Lejligheden har brugsret til et aflåst kælderrum.

En rigtig flot lejlighed i hjertet af Frederiksberg C - Velkommen til Gammel Kongevej 154.