Vodroffslund 2, 1. th., 1914 Frederiksberg C

FLOT, INDBYDENDE OG LYS HERSKABSLEJLIGHED MED 2 ALTANER OG ELEVATOR!

Vodroffslund er en lille hyggelig lukket stikvej til Danas Plads, som forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gå-gang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen. Som noget helt særligt har ejendommen elevator, hvilket er usædvanligt for en ejendom af den alder. I 2020 gennemgik ejendommen en facaderenovering - inkl. altanen mod gaden - hvor alle vinduer samtidig blev malet. Projektet blev afsluttet i juni 2020 og lejlighedens andel af udgiften udgjorde kr. 310.000, som blev indbetalt af sælger.

Lejligheden fremstår lys, herskabelig og velholdt og er istandsat med lækre løsninger og materialer, der viser stor respekt for de originale detaljer, som ejendommen er født med. Der er et pragtfuldt lysindfald fra de mange store vinduespartier og udsigten over Danas Plads og ind mod Søerne helt til rådhustårnet er intet mindre end betagende. På altanerne kan morgensolen nydes på den ene side og eftermiddags- og aftensolen kan nydes på altanen mod gården.

Det lækre badeværelse er opført i 2018 og indrettet med klinker fra Made A Mano, vaskemaskine fra Miele, Grohe armaturer og en udskiftet faldstamme. De 2 soveværelser er lyse og venlige - heraf det ene med indbyggede skabe udført af en snedker. Alle stikkontakter er udskiftet i entré, stue og soveværelser og de smukke gennemgående plankegulve er slebet og ludbehandlet. Køkkenet er nænsomt renoveret, så den gamle stil er bevaret. Her er nyt køleskab, opvaskemaskine og Smeg komfur fra 2015, ligesom den lækre marmorplade blev lagt i 2015. Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø, hvor der tillige er plads til cykler. og lejligheden har brugsret til et loftrum.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed på en hyggelig og mondæn adresse.

Velkommen til Vodroffslund 2.