Forchhammersvej 33, 2. th., 1920 Frederiksberg C

FLOT HERSKABSLEJLIGHED VED FORUM OG SØERNE.

Forchhammersvej er en smuk stille allé ved Forum og Sankt Markus Kirken, som forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og H.C. Ørsteds Vej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Emmerys på H.C. Ørsteds Vej, hvor morgenkaffen kan hentes på 1 minut, Vodroffsvej med Cocktailbaren Salon 39 og Værnedamsvej med alle deres delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen.

Lejligheden fremstår utrolig flot og herskabelig med høje paneler, smukke stuklofter, markant træværk og flotte sildebensparketgulve og plankegulve. Det flotte køkken fra 2016 er fra HTH og opført i hvide elementer med fliser fra Made a Mano, armatur fra Hans Grohe og alt i hårde hvidevarer fra Miele og Siemens. Lejligheden fremstår nymalet i 2020, hvor al træværk også blev forbehandlet og malet. Badeværelset er p.t. opdelt med separat toilet og bad, men der foreligger arkitekttegninger og tilladelse til at sammenlægge de 2 rum til et stort badeværelse, hvis det ønskes.

Ejendommen er opført i 1893 og fremstår pæn og velholdt med udskiftede faldstammer i køkken og badeværelse i 2009, udskiftet vinduer på fællesarealer mod gården i 2016 og et tag, der er skiftet i slut 80´erne. Bagtrappen blev renoveret i 2021. Til ejendommen hører en hyggelig gårdhave med fælles borde og bænke samt plads til cykler i overdækket cykelskur. Lejligheden har eksklusiv brugsret til et loftrum.

Dette er en utrolig smuk herskabslejlighed på den helt rigtige adresse!

Velkommen til Forchhammersvej 33.