" />
Henrik Steffens Vej 3, 1. tv., 1866 Frederiksberg C

SMUK HERSKABSLEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG C MED ALTAN - PÅ STILLE SIDEVEJ TIL GAMMEL KONGEVEJ!

Henrik Steffens Vej og Gammel Kongevej er nogle af de ældste veje på Frederiksberg C. I dag er sidegaderne til Gammel Kongevej de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Ny Teater. Mulighed for Metro er både på Frederiksberg Allé og ved Frederiksberg Centeret - begge indenfor kort gå-afstand, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter lige bag Rådhuset. Ejendommen ligger på selve Henrik Steffens Vej, og det er en eventyrlig ro, man oplever, når man kommer ned ad de små sideveje.

Lejligheden fremstår utrolig flot med alle de originale herskabelige detaljer. Overalt er der flotte plankegulve, imponerende stuklofter og markante fyldningsdøre - alt sammen detaljer, der giver fornemmelsen af en ægte herskabslejlighed. Det flotte køkken i hvide elementer med bordplade i rustfri stål er opført med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer - herunder også en kombineret vaskemaskine / tørretumbler. Samtidig er der lavet plads til en lille hyggelig spiseplads, hvor morgenmaden kan nydes. Badeværelset er ligeledes utrolig lækkert indrettet med klinker, skabsplads og god bruseplads.

Ejendommen, som er opført i 1910, fremstår flot og velholdt med pudsede facader, ny-malede vinduer og hoveddør (2019/2020) og ejerforeningen er p.t. ved at skifte vandrør. Ejerforeningen består af 3 opgange og er yderst velfungerende. Til ejendommen hører en dejlig solrig gårdhave, som er en fornøjelse af benytte for alle aldre. Her er både trampolin og andre lege-faciliteter, ligesom man har prioriteret plads til cykelskure, tørresnore og havemøbler/grill til fri benyttelse blandt foreningens beboere.

Fra det store soveværelse er der udgang til en dejlig altan, der vender stik vest. Herfra kan solen, roen og udsigten til det grønne Frederiksberg nydes i fulde drag, til solen går ned bag byens tage ud på aftenen.Der er p.t. et altanprojekt i ejendommen, da foreningen har søgt om at lave altanerne større. Den nye altan vil blive ca. 1,5 m i dybden og ca. 3,27 m i længden. Udgiften vil ca. udgøre kr. 130.000, som skal afholdes af køber. Lejligheden har eksklusiv brugsret til 2 loftrum og 1 kælderrum. Yderligere har lejligheden en ekstra vaskemaskine og tørretumbler stående i kælderen, som kører på egen el-måler.

Dette er en rigtig flot og klassisk herskabslejlighed i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Henrik Steffens Vej 3.