Frydendalsvej 3, st., 1809 Frederiksberg C

UDSØGT LIEBHAVERI MED PRIVAT TERRASSE OG PARKERING - SAMLET 348 KVM. MULIGHED FOR TILKØB AF BAGHUS TIL LIBERALT ERHVERV.

Der sendes beundrende blikke fra forbipasserende, når man tager sin gang igennem Frydendalsvej. Ejendommen er på alle måder en af de smukkeste i byen og fremstår yderst herskabelig og arkitektonisk korrekt. I 2016 blev ejendommen renoveret og opdelt i ejerlejligheder og ejerforeningen består i dag af 4 lejligheder - 3 i forhuset og 1 i baghuset. Frydendalsvej er en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg C. Herfra er man i gå-afstand til alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på Frederiksberg C, det kulturelle liv på Frederiksberg Allé og tennisbanerne på Pile Allé, mens man for enden af Frederiksberg Allé finder Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler.

Lejligheden er intet mindre end imponerende. Der er skabt en helt igennem vellykket kombination af den gamle herskabelighed og det moderne og funktionelle - og det på en måde som inviterer til liv, samvær og gode stunder i de store stuer. Overalt i stueplan er der sildebensparket med gulvvarme, smukke stuklofter og træværk og fra de store vinduespartier, som vender mod alle de solrige verdenshjørner, er her et pragtfuldt lysindfald. Fra biblioteket, med den indbyggede reol fra Handcrafted Interior, er der direkte udgang til terrassen, som stuelejligheden har eksklusiv brugsret til. Her kan de lange sommeraftener nydes i fulde drag - og har man ikke prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig den ro, der er - selv med åbne vinduer.

Lejligheden blev - ligesom resten af ejendommen - renoveret i 2016, hvor der også blev skiftet vinduer og lagt nyt tag på ejendomme. Lejligheden består af samlet 348 kvm. fordelt på 200 kvm. i stuen og 148 lækre kvm. i kælderen, hvortil der er adgang både fra lejligheden via intern trappe og fra opgangen. Bag ved ejendommen er der parkeringspladser til de 3 lejligheder, og der er yderligere mulighed for at tilkøbe det smukke hvidpudsede baghus, som har tilladelse til liberalt erhverv. Baghuset kan tilkøbes sammen med stuelejligheden for yderligere kr. 1.700.000. Flere oplysninger gives ved fremvisning af ejendommen.

Dette er enestående liebhaveri i særklasse - Velkommen til Frydendalsvej 3.