" />
Sankt Thomas Alle 7, 2. th., 1824 Frederiksberg C

FLOT HERSKABSLEJLIGHED MED KOMMENDE SOLRIG ALTAN OG UDSIGT PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLÉ!

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden fremstår flot og indbydende med alle de originale herskabelige detaljer, som ejendommen blev opført med i 1904. Herunder kan bl.a. nævnes oprindelige plankegulve, imponerende stuklofter og flotte fyldningsdøre med originale dørgreb. Selv den originale planløsning er bevaret med det gamle pigekammer med markante stuklofter. I december 2021 fik ejendommen kommunens tilladelse til at opsætte altaner (etape 2), hvorfra der vil være udsigt til grønne trætoppe og den smukke villavej, Hauchsvej, og hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag, til solen går ned bag byens tage. Sælger har allerede betalt halvdelen af udgiften hertil på ca. kr. 65.000. Køber skal selv afholde den resterende udgift, når den opkræves, på ca. kr. 65.000. Der vil blive udgang til altanen fra lejlighedens store soveværelse, jf. plantegningen. Udgangen kan ikke blive andre steder end herfra.

Foreningen råder over stort parkeringsområde, hvortil der for foreningens medlemmer er gratis parkeringsmuligheder. Desuden et hyggeligt fælles gårdmiljø med fælles havemøbler, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener. Lejligheden har brugsret til et loftrum.

Velkommen til en perle af en lejlighed på Sankt Thomas Allé 7.