" />
Sankt Thomas Alle 3, 2. tv., 1824 Frederiksberg C

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED EN PRAGTFULD UDSIGT PÅ SELVE SANKT THOMAS ALLE!

Sankt Thomas Allé er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg. Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej imellem Gammel Kongevej og Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker og gastronomiske oplevelser på de omkringliggende veje. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes den nye metro på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Den herskabelige ejendom, med de små hyggelige haver foran, blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Man bemærker straks den ægte herskabelighed, der er bevaret, og som giver lejligheden den stil og stemning, som var tiltænkt disse lejligheder tilbage i 1904, da ejendommen blev bygget. Overalt er der de smukkeste stuklofter, smukt træværk med fyldninger, plankegulve og sildebensparket, høje paneler, udskiftet og indfræset elektricitet og rene vægge med filt. Pigekammeret er lagt sammen med køkkenet, og der er dermed skabt et stort lækkert køkken/alrum. Køkkenet er af ældre dato, men er pænt og funktionelt. Planløsningen er optimal, da der er mulighed for 4 soveværelser, eller blot flere stuer en suite. Overalt i lejligheden er der et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier.

Foreningen råder over et stort parkeringsområde, hvortil der for foreningens medlemmer er gratis parkeringsmuligheder. Desuden et hyggeligt fælles gårdmiljø med fælles havemøbler, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener. Lejligheden har brugsret til loftrum.

Velkommen til en perle af en lejlighed på Sankt Thomas Allé 3.