" />
Danas Plads 25, 1. th., 1915 Frederiksberg C

HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN PÅ SELVE DANAS PLADS!

Ved ankomst til Danas Plads kan man ikke undgå at blive betaget af den herskabelige og velholdte ejendom, som er smukt beliggende på hjørnet af Carl Plougs Vej. Ejendommen er let trukket tilbage fra vejen med udsigt til et yderst velanlagt og præsentabelt grønt område. Danas Plads forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. cocktailbaren Salon 39, Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, vinbarer og lækre restauranter i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen.

Lejligheden fremstår yderst herskabelig med høje paneler, plankegulve, de smukkeste stuklofter og markant træværk med fyldningsdøre. De 3 stuer en suite er indbegrebet af herskabelighed og giver fornemmelsen af lys og luft fra alle sider. Fra spisestuen er der udgang til en dejlig altan, hvor morgensolen kan nydes. Fra det store køkken/alrum er der udgang til en mindre altan, hvor aftensolen står flot ind. Lysindfaldet og udsigten i den dejlige lejlighed er både pragtfuldt og betagende.

Til ejendommen hører et hyggeligt aflåst gårdmiljø, hvor der tillige er plads til cykler. Lejligheden har brugsret til et kælderrum.

Velkommen til Danas Plads 25.