Tesdorpfsvej 64, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD OG ENESTÅENDE VILLA PÅ STILLE VILLAVEJ I 5. JUNI PLADS KVARTERET - SAMLET 345 KVM.

Området ved 5. Juni Plads er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg. Frem til 1900-tallet blev området brugt til landbrug. Nu er der parker, grønne områder og legeplads i stedet for og området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet. Trafikken er minimal, roen er iørefaldende, og der er masser af børn på vejen at lege med. Det skal bemærkes, at ejendommen ligger på den stille og lukkede del af Tesdorpfsvej. Tætteste Metro er Lindevang Station på Dalgas Boulevard, som er en kort tur herfra på gå-ben.

Ejendommen er omkranset af den dejlige have, hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen, til den går ned mod vest bag byens tage. Grunden er aflåst med en smuk elektrisk smedejernslåge fra 2018, der pryder indgangspartiet. I indkørslen er der - foruden garagen på 13 kvadratmeter - gjort plads til, at 2 biler kan parkere på grunden.

Ejendommen er løbende vedligeholdt igennem de senere år med stor respekt for den originale herskabelighed, som har været meningen med huset, da det blev opført tilbage i 1916. Det smukke tegltag er fra 2007, hvor husets 2. sal også blev indrettet. Flere døre er skiftet og forsatsrammer er sat på alle de gamle originale vinduer af kernetræ. I stueplan blev der etableret et ekstra badeværelse i 2016. Køkkenet er løbende renoveret i årene 2016-2021. Bemærk, at der er vinduer mod alle de solrige verdenshjørner, og der er derfor et pragtfuldt lysindfald igennem de smukke stuer en suite.

Overalt hersker den herskabelige stil med flotte plankegulve og parketgulve, markante stuklofter, smukt træværk og den oprindelige svungne trappe, der forbinder husets 4 plan let og elegant. Samlet er her 345 kvm fordelt på 197 beboelse, 105 kælder, 31 kvm. udnyttet 2. sal samt 12 kvm. udestue. Fra spisestuen er der udgang til den hyggelige udestue, som fungerer som en ekstra stue fra tidlig forår. Udestuen er ikke isoleret, men opvarmes hurtigt ved forårets første solskin.

Planløsningen er optimal med flere stuer en suite i stuen og mulighed for 4 soveværelser på 1. sal. Yderligere er 2. salen indrettet til et lækkert hobbyrum, der dog ikke er godkendt til beboelse. Kælderen er tør, højloftet og yderst anvendelig. Her er der indrettet til et lækkert yoga-rum, vaskekælder, værksted, vinkælder og rigtig gode opbevaringsrum.

Dette er en flot, stemningsfuld villa, der fremstår indflytningsklar.

Velkommen til Tesdorpfsvej 64.