Kirkevænget 8, 2500 Valby

FLOT HVIDPUDSET VILLA I CARLSBERG KVARTERET MED SOLRIG HAVE OD UDSIGT TIL JESUSKIRKEN.

Der er sket meget, siden Carlsberg Kvarteret gennemgik sin transformation fra landbrugsjord til et kvarter præget af store villaer. Fra midten af 1800-tallet og i de første årtier af 1900-tallet skød den ene arkitektperle op efter den anden. I dag regnes Carlsberg Kvarteret for et af landets smukkeste og arkitektonisk mest interessante. Når man ankommer til Kirkevænget, fornemmer man straks stemningen af et ægte villakvarter, som man kan være heldig at finde midt i byen. Det er disse små perler og oaser, man ikke tror findes, når man blot kører igennem byen, for til trods for den rolige beliggenhed er man i gå-afstand til lækre indkøbsmuligheder samt kulturelle og gastronomiske oplevelser på både Frederiksberg og i Valby samt den nye Carlsberg By på Vesterbro, som er under spændende udvikling. Både Søndermarken og Frederiksberg Have føles som en del af ejendommens baghave.

Den smukke villa ligger godt placeret på grunden, som har den dejligste og mest velholdte have med udsigt til Jesus Kirken. I haven er der både det charmerende orangeri, drivhus, frugttræer og buske samt en vidunderlig grøn udsigt til de omkringliggende haver og villakvarter. Den smukke villa fremstår pæn og indbydende med sort tegltag og hvide pudsede facader. På 1. sal kan der skabes flere børneværelser - se alternativ plantegning - hvis dette ønskes. Man har derfor mulighed for at skabe en privat forælder-afdeling og samle børnene på 1. sal.

De oprindelige velholdte vinduer af kernetræ og de smukke stuklofter i ejendommen er bevaret og er sammen med det lækre sildebensparket i eg med til at give følelsen af en ægte herskabsvilla. Her er et pragtfuldt lysindfald med høje vinduer til alle verdenshjørner. Underetagen er utrolig høj og anvendelig med et ekstra badeværelse og direkte udgang til haven. Underetagen er - udover badeværelset - dog ikke godkendt til beboelse.

Dette er en lille privat perle i byen. Velkommen til Kirkevænget 8.